torsdag 18. september 2008

Et opprop mot det politisk korrekte

Hvorfor har det seg slik at alle offentlige debatter blir forpurret av de såkalt "politisk korrekte" som ved første tegn til kontroversielle uttalelser "hitler" debattene, spesielt dagbladets kommentarfelt er preget av dette.

Hvorfor er ønsket om en mer restriktiv innvandringspolitikk øyeblikkelig rasistisk i Pkernes øyne, og hvorfor eksisterer det en "elite" i samfunnet som ønsker å regulere enkeltmenneskets liv, levnet og ytringsfrihet.

Trond Giske gikk tidligere i uken ut der han ønsket seg et nettombud, dette nettombudet skal saumfare nettaviser og .no domener i jakt på rasisme, fusk og fanteri. En kommentator på adresseavisens nettsider sa det ganske enkelt, "Når media stenger de ukorrekte ut av debattene så finner de andre forum å formidle sine meninger på." Trond Giske prøver også å unnskylde seg med skandalen rundt webforumet nakenprat som de siste dager har florert i Verdens gang, det Giske fort glemmer er at disse nettstedene står i 99,9% av tilfellene utenfor norske .no domener og et nettombud vil ha 0 kontroll. Eneste måten giske kan kontrollere og stenge ut slike sider blir da igjennom et massivt samarbeid med Kina.

Trond Giskes andre PK blemme denne uken var bannlysningen av pengeoverføringer til internasjonale bettingselskaper, da fryder jeg meg over at jeg har konto i den danske bank, pokeren tar du ikke fra meg Giske og et forbud vil føre til mindre kontroll. På nettstedet ansvarligspill.org så finner man mange argumenter mot bullshitten som Giske har fyrt opp under de siste dagene.

Knut Storberget er kanskje Pk-general nr.1 han etterlyser fakkeltog etter 3 rasistisk motiverte kriminelle handlinger av nordmenn, mot utlendinger den siste tiden. Da har jeg følgende spørsmål til Storberget, Hvor var fakkeltogene etter at Abid Q. Raja avslørte somaliske ungdommers forhold til norske jenter i intervjuserien sin (De kan for voldtekter selv..), Hvor var fakkeltogene da Islamsk råd ikke tok avstand fra dødsstraff mot homofile, hvor var fakkeltogene da en kamerat av meg ble slått ned utenfor et utested i Trondheim for 2 helger siden, han hadde danset med en pakistansk jente. Ifølge Pkerne går rasisme kun en vei, noe som desverre ikke stemmer, og rasisme mellom innvandrere og nordmenn bør likebehandles i så måte.

Striden rundt blondinevitser kontra "negervitser" (sydhavskonge bør være den rette termen her) der norgespatriotene ( som fortjener livstidsopphold på tullingtoppen) anmeldte blondinevitser for rasistisk innhold noe som førte til neglisjering fra politi- og påtalemyndighet når negervitser (publisert av samme gjeng med tullinger) resulterer i siktelse og storbaluba..

Forstå det den som kan, men det etablerte politisk korrekte er en trussel mot menneskeheten for som Vegard Martinsen sa for noen år siden "Idet eliten bestemmer hva som er godkjent og ikke godkjent så har samfunnet et problem". Denne eliten er ikke nødvendigvis mannen i gata, men et snevert flertall av politikerne på stortinget.

Ingen kommentarer: