mandag 19. januar 2009

Regjeringsalternativene

Kyle har tidligere blogget om at høyre har beveget seg med ramaskrik mot venstre og blitt et sentrumsparti, han kaller det nye høyre for midten. Nok en gang har Høyre ofret sine gode gamle prinsipper for å tekkes sentrumspartiene, i tiltakene mot finanskrisen som opposisjonen la fram så hadde høyre droppet skattelettelser for å tekkes Høybråten og Sponheim, det neste som kom fra den fronten var at både Jern-Erna og Per Kristian Foss varslet at Høyre *unnskyld* midten ikke kom til å satse på et regjeringsalternativ sammen med Fremskrittspartiet.

Det ser da ut til at man har 3 regjeringsalternativer, man har de rødgrønne, man har et sentrumsalternativ og man har Fremskrittspartiet. På enkelte meningsmålinger ligger fremskrittspartiet med en oppslutning som er over sentrumsalternatives det vil da være latterlig at støttehjulet skal være større enn sykkelen.

Vi går inn i et spennende valgår og det blir interesant å se hvordan det går, som heismontørene vil også vi i FrP få både oppturer og nedturer før befolkningen går til stemmeurnene, men det man vet nå er at den norske høyresiden kun består av et parti og at sentrum har hatt en familieforøkning.

Ingen kommentarer: