fredag 16. januar 2009

Fylkesårsmøte

Det begynner å nærme seg årsmøtetid i Sør-Trøndelag FrP og jeg driver for øyeblikket å skriver en resolusjon om voldelige demonstrasjoner i denne Israeltid.

For øvrig så ble jeg innstilt av Trondheim FrP som varamedlem til FrPs FS og Anders Alseth ble foreslått som Org. Nest det var gledelig at liberalisten Morten Ellefsen ble Trondheim FrPs foretrukne formann. Jeg venter på valgkomiteens innstilling i spenning, men det er forventet at dette styret vil ta et skritt i liberal retning uavhengig om noen av disse 3 spenstige forslagene tas til følge. Det blåser atter en gang en liberal vind over FrP i Sør-Trøndelag og jeg er glad for at Kristian og Morten bidrar til at dette er mulig.

Det ser imedlertidig ut til at FpU beveger seg i mtosatt retning, men de bindende resolusjonene på fylkesårsmøtet der viser håp om forandring...
noe FpU sårt trenger.

"Men den som ser inn i frihetens fullkomne lov og fortsetter med det, blir ikke en glemsom hører, men en gjerningens gjører. Et slikt menneske skal være lykkelig i sin gjerning."
Jakobs brev 15-16

2 kommentarer:

Kyle sa...

en liberal retning som argumenters for med bibelen?
Den var ny Ramo ;)

Mats Ramo sa...

ligger der som svar til de som argumenterte med bibelvers på fylkesårsmøtet